Index Vakbarát Hírportál

Túl hangos pogány rituálék miatt késelte meg a szomszédját egy angol férfi

2018. május 10., csütörtök 20:54 | egy éve frissítve

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt az angol házaspárt, akik rátámadtak a szomszédjukra, mert nem bírták tovább elviselni a kertben végrehajtott, hangos pogány rituáléit – írja a Telegraph.

A házaspár tavaly szólalkozott össze szomszédjukkal, mikor az teliholdkor megint pogány rituálét hajtott végre, ennek pedig az lett a vége, hogy a nő egy esernyővel, a férfi pedig egy késsel felszerelkezve átmentek a szomszédba, ahol röviden összefoglalva a következő eseménysor zajlott le:

A házaspárnak korábban semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel, így el sem merem képzelni, hogy milyen hangos lehetett a teliholdkor végrehajtandó pogány rituálé, hogy a fenti cselekedetekre sarkallta őket. Az mondjuk biztos, hogy a többi szomszéd is panaszkodott már a pogány szomszéd rituáléi miatt, furcsa zenéről és szagokról számoltak be, valamint azt is elmondták, hogy a férfi külön csináltatott magának egy 666 feliratú rendszámtáblát, ami szerintük kicsit aggasztó.

A házaspár férfitagját tíz hónap felfüggesztett börtönre és 130 óra közmunkára, míg a nőt hat hónap börtönre és 100 óra közmunkára ítélte a bíróság, tekintettel arra, hogy soha nem sértettek még törvényt.

Rovatok