Index Vakbarát Hírportál

Tíz szállodai dolgozó erőszakolt meg egy brit nőt Olaszországban

2018. május 15., kedd 10:35 | aznap frissítve

Másfél évvel az eset után sikerült megtalálnia az olasz rendőrségnek öt embert azok közül az egykori szállodai dolgozók közül, akik 2016 októberében csoportosan erőszakolták meg a hotel egyik brit vendégét. 

Az 50 éves brit nő a lányával pihent a Nápolyhoz közeli Sorrento egyik négycsillagos szállodájában. Az utolsó estén a hotel alkalmazottai bedrogozták, és legalább tízen megerőszakolták, írja a német Bild az Il Mattino alapján.

A rendőrség jelentése szerint a nőt két pultos kínálta meg olyan itallal, amelybe valamilyen bódítószert kevertek. A nő egy idő után öntudatlan állapotba került.

A két pultos ezután az uszoda melletti egyik helyiségben megerőszakolta, majd átvitték az egyik szobába, ahol a hotel más alkalmazottai is szexuális erőszakot követtek el rajta.  

A tettesek fényképeket és videókat is készítettek az erőszakról, amelyeket egy zárt chatcsoportban terjesztettek, aminek a "káros szenvedély" nevet adták. 

A brit nő hazájába visszatérve tett feljelentést Kentben. A drog annyira kiütötte, hogy semmire nem emlékezett, de testén számos zúzódás és kék folt maradt.  

Rovatok