Index Vakbarát Hírportál

Nem várt rokonok érkeztek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére Londonba

2018. május 15., kedd 13:26 | aznap frissítve

Újabb fordulatot vett Harry herceg szombati esküvője előtt Meghan Markle családjának kálváriája. Egy nappal azután, hogy kiderült, Meghan Markle apja mégsem lesz ott az esküvőn, és így nem is tudja ő az oltárhoz kísérni a lányát, a nő féltestvérének családja megérkezett Londonba – csakhogy őket meg sem hívták eredetileg a ceremóniára, írja a Telegraph.

A Heathrow-n lefotózták Tracy Dooley-t, aki korábban a 36 éves amerikai színésznő féltestvérének, Thomas Markle Jr.-nak volt a felesége, és vele érkezett két fia, a 26 éves Thomas és a 25 éves Tyler is. Tyler egyébként Oregonban egy több millió dollár értékű, sikeres kannabiszültetvényt üzemeltet, miután rekreációs célokkal 2015 óta legális a marihuána Oregon államban.

Dooley korábban elmondta az ITV-n, hogy nem kapott meghívót a Windsor-kastélyba, és azt is elismerte, hogy húsz éve nem is találkoztak Meghan Markle-lal.

Meghan Markle állítólag azután szedette le a féltestvérét és annak családját az esküvői meghívottak listáról, hogy a férfi több interjúban is bírálta őt, és vita volt kettőjük között. Így aztán Thomas Markle majd Oregonból, a tévén fogja követni az eseményt.

Harry és Meghan Markle esküvője május 19-én lesz a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában. Több mint hatszáz vendéget hívtak, az esti fogadásra még kétszázan érkeznek, köztük a Spice Girls tagjai. Fellép egy gospelkórus és egy 19 éves csellista, Sheku Kanneh-Mason, aki 2016-ban megnyerte a BBC tehetségkutató versenyét. A tortát egy kis kelet-londoni pékség készíti el, és „a tavasz színei és ízei ihlették”. Citromos-bodzavirágos lesz valódi virágokkal.

Harry herceg leendő feleségéről korábban írtunk egy portrécikket, amit itt olvashat el>>>

Rovatok