Index Vakbarát Hírportál

Dennis Rodman majdnem elsírta magát élő adásban

2018. június 12., kedd 07:39

A CNN-nek adott érzelmes interjút Dennis Rodman, aki régebben többször is vendége volt Észak-Koreában Kim Dzsongunnak. (Itt írtunk az ő szerepéről a szingapúri csúcsban.)

Rodman Trump-sapkában, PotCoin.com pólóban, napszemüvegben arról beszélt, hogy régebben senki nem értékelte, amit tesz, nem hittek abban, hogy béke lehet a két ország között, pedig ő mondta, de most nagyon boldog, mert ez egy nagyszerű nap mindenkinek.

Felzaklatva magyarázta, hogy Obama lerázta, amikor Észak-Koreáról akart vele beszélni, de még ez sem tántorította el őt. Meg akarta mutatni a hűségét az országa irányába, ő tudta, és mindenkinek mondta, hogy "az ajtó ki fog nyílni". Rodman akkor érzékenyült el, amikor arról magyarázott, vagy ötször elismételve, hogy "ez csodálatos", illetve, hogy több halálos fenyegetést is kapott Észak-Korea miatt, még haza sem tudott menni akkoriban 30 napra. "De ez sem tört meg, tesó! Tudtam, hogy a dolgok meg fognak változni". "Tudtam. Álltam a golyókat, és még mindig talpon vagyok". És ez most egy nagy nap, mondta.

Aztán a riporter kérdezte a diktátorról is. Róla azt mondta, olyan, mint egy nagy gyerek, szereti magát jól érezni, szeretne utazni, Amerikába jönni, élvezni az életet, és azt akarja, hogy a népe is élvezze az életet. Azt is mondta, hogy nagyjából beszél angolul Kim Dzsongun, a kosárlabdáról például megértette, amit Rodman mondott. "Nem egy hülye ember" mondta róla. 

Az észak-koreai rezsim kegyetlenségeit nem akarta kommentálni, azt mondta az interjúban, hogy ő nem politikus.

Rovatok