Index Vakbarát Hírportál

Drogozott és karambolozott, mielőtt élve eltemette a kisbabát

2018. július 11., szerda 12:12

Kábítószer hatása alatt állt és letartóztatása előtt autóbalesetet okozott az a 32 éves férfi, aki néhány nappal korábban élve elásott egy öt hónapos kisfiút Montana állam egyik erdejében, írja az Associated Press.

A csecsemő kilenc órát töltött az erdőben egy gally- és törmelékkupac alatt. A rendőrök éhesen, kiszáradva és kihűlve találtak rá, mindössze néhány karcolást és horzsolást szenvedett, de a körülményekhez képest jól van.

Ahogy korábban írtuk, a Missoula megyei seriff hivatalát egy a Lolo természetvédelmi területen embereket fenyegető férfi miatt értesítették, aki aztán az elfogása után arról beszélt, hogy valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.

A seriff hivatala kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül vizsgálták át a területet, végül hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását. A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt, csak egy nedves és szennyezett rugdalózó volt rajta a 8 Celsius-fokos hidegben.

A portlandi férfi metamfetamint és valamilyen szintetikus fürdősó-drogot használt, amitől annyira zavarodottá vált, hogy nem tudott segíteni a kisfiú felkutatásában. Egyszer arról beszélt, hogy a gyerek az út szélén fekszik, máskor pedig arról beszélt, hogy meghalt, ezért elásta az erdőben. Arra sem tudott válaszolni, hogy mikor, mennyi ideje történt az autóbaleset.

Francis Charlton Crowley egyszer azt is mondta, hogy a karambol után végül azért hagyta a gyereket a fák között, mert az "túl nehéz" volt. Az autójára végül üresen akadtak rá, a környéken talált bébitápszer és pelenka segítette a kisfiú megtalálását. A baba apró ágacskákat köhögött fel. Egyelőre még nem világos, hogy Crowley és a gyermek milyen kapcsolatban áll egymással.

Rovatok