Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták a pornószínésznőt, akinek viszonya volt Trumppal

2018. július 12., csütörtök 10:46

Letartóztatták a Stormy Daniels művésznéven ismert pornószínésznőt szerdán, aki azután került a nemzetközi sajtóba, hogy kiderült, viszonya volt Donald Trump amerikai elnökkel, és Trump ügyvédje lefizette, hogy tartsa titokban a kapcsolatot. A nőt Ohio állam egyik sztriptízbárjából vitték el a rendőrök, miután állítólag megengedte egy nézőjének, hogy tánc közben megérintse a testét, írja a BBC.

A nő ügyvédje, Michael Avenatti közölte, szerinte politikai lejáratás történt, a néző ezért érintette meg tánc közben a nőt, és ezért reagáltak azonnal a hatóságok. Az érintés egyébként nem volt szexuális jellegű. Az ügyvéd közölte, Stormy Daniels már több száz bárban előadta a show-t, gond nélkül. Avenatti szerint óvadékkal kiengedik a védencét.

A Wall Street Journal januárban írta meg, hogy Trump ügyvédje, Michael Cohen 2016 októberében, az elnökválasztási kampány hajrájában fizetett 130 ezer dollárt (majdnem 33 millió forintot)  Stephanie Cliffordnak (ez Stormy Daniels polgári neve), hogy a nő ne hozza nyilvánosságra az esetet. A szex bőven akkor történt, amikor Trump már a jelenlegi Frist Lady, Melania férje volt. Michael Cohen megerősítette a sajtónak a hírt, de állítása szerint nem Trump pénzéből vásárolta meg a nő hallgatását, hanem saját vagyonából.

Rovatok