Index Vakbarát Hírportál

Bizarr belpolitikai jelenetet okozott az USA legrosszabb reptéri beszállókapuja

2018. július 30., hétfő 18:30

A Politico szúrta ki, hogy Robert Mueller, "a 2016-os elnökválasztás befolyásolására irányuló orosz kormányzati erőfeszítések és más kapcsolódó ügyeket" vizsgáló különleges ügyész és Donald Trump Jr., az elnök legidősebb fia, aki maga is a vizsgálat egyik alanya, ugyanannál a reptéri beszállókapunál várakoztak múlt pénteken. 

#deadlinewh #MTPDaily #thebeat

(Via @politico)
Spotted: Robert Mueller and Donald Trump Jr. both waiting for their flights this morning at the 35X gate at DCA. And yes, there is a photo. pic.twitter.com/i8tnc1Gq9k

— 51Ə7Ə (@_ST3V3N_W) 2018. július 27.

Mueller és Don Jr. a washingtoni Ronald Reagan Nemzetközi Repülőtér hírhedt 35X kapujánál várakoztak. Ezt a kaput tartják az Egyesült Államok legrosszabb beszállókapujának a zsúfoltsága miatt. 

A kép egy nappal azután készült, hogy Michael Cohen, Trump korábbi ügyvédje azt nyilatkozta, hogy bár már 17 alkalommal tagadták nyilvánosan, az amerikai elnök tudott arról, hogy fia, Don Jr., veje, Jared Kushner és kampányának vezetője Paul Manafort oroszokkal találkozik a Trump Towerben a választási kampány idején, abban bízva, hogy Hillary Clinton demokrata elnökjelöltet kompromittáló információkat kaphatnak tőlük.

Rovatok