Index Vakbarát Hírportál

Akváriumból került elő egy eltűnt férfi lefejezett holtteste

2018. augusztus 30., csütörtök 14:52 | aznap frissítve

Valószínűleg egy néhány hete eltűnt férfié lehet az a lefejezett holttest, amit a férfi San Franciscó-i házában találtak meg a rendőrök egy akváriumban – írja a BBC.

A 65 éves Brian Egg eltűnését július végén jelentette be a családja, a rendőrség azonban azon kívül, hogy háromszor felhívta a férfit a lakásán, nem tett semmit, mert nem tűnt gyanúsnak az eset. Augusztus közepén aztán már kénytelenek voltak intézkedni, a szomszédok ugyanis egy különös teherautóról és egy elég gyanús emberről számoltak be a háznál.

A rendőrök kimentek a helyszínre, letartóztatták az illetőt, és behatoltak az épületbe, ahol ugyan Egget nem találták meg, találtak viszont tisztítószereket, és a levegőben is furcsa szag terjengett. A következő nap részletesebben is átkutatták a házat, így bukkantak rá az emberi maradványokra az akváriumban.

Kézenfekvő lenne azt mondani, hogy Egg holttestét találták meg, egyelőre azonban még nem biztos a dolog: a testet még nem sikerült beazonosítani, a férfit pedig emiatt továbbra is eltűntként tartják számon.

Az ügyben két gyanúsítottat tartóztattak le a rendőrök, akiket gyilkossággal, csalással, személyazonosság-lopással és idősekkel való visszaéléssel gyanúsítottak, de az ügyészség ezek mindegyikét elvetette. Az egyik gyanúsított ugyanakkor jelenleg is előzetesben van, mert próbaidőn volt kint. A rendőrök jelenleg olyan emberek segítségét kérik, akiket felkeresett valaki, aki Brian Eggnek adta ki magát.

Rovatok