Index Vakbarát Hírportál

Horrorisztikus részleteket árult el az osztrák kannibál

2018. augusztus 31., péntek 08:38

Kezelhetetlen - a Blikk szerint így jellemezte a bécsi kannibált a róla készült szakvéleményben a vele foglalkozó elmeorvos. A 63 éves Alfred U. rémtetteiről újabb hátborzongató részletek derültek ki: a gyilkos ugyanis feldolgozta a nő maradványait.

Mint arról korábban írtunk,  prostituáltként dolgozott az a 30 éves magyar nő, akit az osztrák Alfred U. meggyilkolt, feldarabolt, maradványait a Fertő tóba dobta, illetve belső szerveit a hűtőjébe tette, azzal a céllal, hogy később megegye azokat.

A rendőrség a maradványok egy részét a vízben, míg másik felét a hűtőben találta meg. A Heute című osztrák napilap szerint Alfred U. horrorisztikus részletességgel számolt be az elmeorvosnak arról az éjszakáról, amikor a magyar nő maradványait feldolgozta. Elmondta, hogy miután végzett a lány feldarabolásával, a maradványokat kukászsákokban vitte a tóparti épülethez, ahol a vízbe szórta azokat. Később vette észre, hogy a lakásán még maradtak testrészek. "Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani" - mondta a kannibál.

A magyar nő egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U.-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, közösülni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, ezért ölte meg.

Rovatok