Index Vakbarát Hírportál

A Trumpot vádoló pornós ügyvédjét is elérte a családon belüli erőszak

2018. november 15., csütörtök 06:39

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Trumpot vádoló pornós ügyvédjét is elérte a családon belüli erőszak

Michael Avenattit volt felesége jelentette fel.

12 · Nov 15, 2018 06:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Családon belül erőszak miatt őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadon engedték a Donald Trumpot vádoló pornószínésznő, Stormy Daniels ügyvédjét – írta az MTI.

Michael Avenattit a tőle külön élő felesége jelentette fel, miután kedden szóváltásba keveredett a férjével a Los Angeles-i házában, és tettlegességig fajult a veszekedés.

Az ügyvédet néhány óra múlva, 50 ezer dolláros óvadék ellenében, szabadon engedték.

Avenatti határozottan tagadta, hogy elkövette a terhére rótt bűncselekményeket. Leszögezte, hogy sosem ütött meg nőt, egész pályafutása során a nők jogaiért harcolt, harcolni is fog, és senki sem tántorítja el ettől.

Avenatti neve Stormy Daniels révén vált ismertté az Egyesült Államokban.

A Stormy Daniels – valódi neve Stephanie Clifford – azt állította, hogy tizenkét évvel ezelőtt intim kalandja volt Trumppal. Az elnök ügyvédje, Michael Cohen egy hónappal a 2016-os elnökválasztás előtt 130 ezer dollárt fizetett neki a hallgatásért. Stormy Daniels beperelte Trumpot és Cohent, követelve a titoktartási megállapodás érvénytelenítését.

Avenatti interjúiban hónapokon át ostorozta és gúnyolta Trumpot, és arról beszélt, hogy fontolgatja az indulást a két év múlva esedékes elnökválasztáson.

Rovatok