Index Vakbarát Hírportál

Zaklatói gyújtottak fel egy 28 éves nőt Indiában

2018. december 3., hétfő 15:31

Felgyújtott egy 28 éves nőt Indiában az a két férfi, aki ellen az áldozat éppen a rendőrségre indult panaszt tenni, mert pár nappal azelőtt szexuálisan zaklatták - jelentette az MTI.

Az áldozat kétszer már sikertelenül próbált panaszt tenni zaklatói ellen a rendőrségen, és szemtanúk szerint éppen újra oda tartott, amikor molesztálói, két fivér, kerozint öntött rá és felgyújtották. A nő testének hatvan százaléka megégett, válságos állapotban szállították kórházba.

A testvéreket, akik az áldozat elmondása szerint november 29-én molesztálták őt otthona közelében, letartóztatták és szexuális bántalmazással, illetve gyilkossági kísérlettel vádolják őket.

Az áldozat családja azt állította, a zaklatási eset után a nő azonnal a rendőrségre ment, ahol azonban nem voltak hajlandóak foglalkozni a panaszával, és másnap sem voltak hajlandóak foglalkozni ügyével, noha akkor már a nő családtagjai is ezt kérték. Hivatalos források szerint az ügy miatt három rendőrt felfüggesztettek, köztük a helyi rendőrfőnököt is.

Rovatok