Index Vakbarát Hírportál

Panaszolja a brüsszeli orgia szervezője, hogy a razzia nem kímélte a bútorait

2021. február 15., hétfő 16:30

Ismét hallatott magáról David Manzheley, annak a hírhedt, 25 fős brüsszeli meleg orgiának a szervezője, amelyen többek között Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő is részt vett.

Manzheley most azért nyújtott be panaszt az illegális csoportszexet felszámoló rendőrség ellen, mert állítása szerint „homofób módon” jártak el és megrongálták a bútorait, amellyel 6150 eurónyi kárt okoztak a berendezésben – írja egy, a Humo belga bulvárlapnak adott interjúra hivatkozva a Brussels Times.

A „házigazda” amiatt is méltatlankodik, hogy a szexpartiról szerinte csak azért tudtak a hatóságok, mert hasonló területen tevékenykedő vetélytársai igyekezték felhívni rá a figyelmet. Így az elmúlt néhány hónapban többször is megjelentek nála a rendőrök azzal a szándékkal, hogy „megfélemlítsék” őt.

David Manzheley továbbra sem tanúsított megbánást, amiért a koronavírus-járványhelyzet alatt törvénysértő meleg orgiát szervezett. Arra hivatkozott, hogy állítólag két nővér is jelen volt, akik nem minősítették veszélyesnek a rendezvényt.

Rovatok