Index Vakbarát Hírportál

Élő adásban, téglával támadt a műsorvezetőre egy meztelen nő

2021. március 20., szombat 07:52

Szokványosan nem nevezhető jelenetek zajlottak az Antena 1 hírcsatorna Acces Direct című műsorában, amikor élő adásban a semmiből egy meztelen nő bukkant fel, aki egy téglát dobott Mirela Vaida műsorvezető felé azt kiabálva, hogy adjon neki pénzt – adta hírül a Főtér

A váratlan vendég érkezése után azonnal megszakították az adást, és kihívták a rendőrséget, illetve a mentőket. Miután a támadót lefegyverezték, a műsor újra élőben folytatódott a műsor, melyben a megtámadott Mirela Vaida könnyes szemekkel mesélte el, mennyire a történtek hatás alatt van és arról is beszélt, hogy korábban egy nő megfenyegette az interneten.

A kereskedelmi csatorna eddig nem nyilatkozott a támadásról, a rendőrségi vizsgálat végéig nem akarják kommentálni a történteket. Egyes sajtóértesülések szerint a támadó a lezárt és biztonsági őrökkel védett stúdió épületébe egy oldalsó, őrizetlen kapun jutott be. Egyes médiumok arról is cikkeztek, hogy a meztelen támadót állítólag korábban elmezavarral kezelték és nemrég engedték ki a bukaresti pszichiátriai kórházból.

Rovatok