Index Vakbarát Hírportál

Szájer József őrizetbe vételéről ígér videót egy belga televízió

2021. március 24., szerda 12:45

Szájer József őrizetbe vételéről ígért exkluzív felvételt a belga VTM televíziócsatorna – értesült a Euronews. A Bargoens produkciós iroda még novemberben forgatott a rendőrökkel, amikor razzia keretében lecsaptak a brüsszeli orgiára. 

A teljes videót holnapra ígérik a Flikken BXL című műsorban, egy öt perces részlet azonban már most is megtekinthető ide kattintva.

A Euronews elérte a videó egyik készítőjét, aki arról tájékoztatta a portált, hogy a rendőrök munkáját követve jelentek meg az orgia estéjén a helyszínen. Ekkor azt is rögzítették, ahogy a hatóságok elfogják és őrizetbe veszik Szájer Józsefet, akinél személyes dokumentumait nem találták, drogot állítólag igen. Ekkor még azt sem tudták róla, hogy egy ismert fideszes európai parlamenti képviselő az érintett. Szájer József a razziát követően otthonában igazolta magát, majd elengedték. 

A videó készítője megerősítette, hogy a rendőri akciót rögzítő videóban Szájer József is szerepel, arcát azonban kitakarják. 

Mint ismeretes, Szájer József tavaly november végén mondott le váratlanul európai parlamenti mandátumáról, és ezt követően, december elején derült ki, hogy tiltott orgiában vett részt.

Rovatok