Index Vakbarát Hírportál

Videó: besorolás, fegyverrel fenyegetés, büntetőfékezés

2021. május 20., csütörtök 19:32

Óriási indulatokat keltett egy orosz sofőrben, hogy nem engedték szabálytalanul besorolni őt a leállósávból, ezért az őt akadályozó autóst megállította, majd kezdetét vette egy fegyverrel hadonászós autósüldözés. Az esetről készült videót Oroszország Facebookján, a KVontaktye portálon tették közé. 

Oroszországból gyakorta érkeznek megdöbbentő felvételek az utakról, ez sem lóg ki ezek közül. Éktelen haragra gerjedt egy X6-os sofőrje, amikor nem engedték őt besorolni. Azzal nem törődött, hogy ezt a leállósávból akarta megtenni, eléggé arcátlan módon. Mikor mégis sikerült neki bejutni az őt korábban akadályozó sofőr nyomába eredt és beállt elé, majd kiszállt a járműből és elővett egy kézi lőfegyvert.

Innentől tragikomikus események kezdődnek, mert a pisztolyt nem tudja elsütni, kínos zavarában hadonászni kezd vele. A sajátos performansz közben a felvételt készítő autós kikerüli a fenyegetőjét és folytatná útját. Azonban a „fegyvermester” üldözni kezdi és többször is igyekszik leszorítani, büntetőfékezni előtte, ám ez nem sikerül neki, de azért a fegyverét jól láthatóan üldözés közben is lóbálja.

Rovatok