Index Vakbarát Hírportál

Apa lesz Sebastian Kurz osztrák kancellár

2021. július 10., szombat 17:48

Bővül a Kurz család: Gyermeket vár Sebastian Kurz osztrák kancellár párja, Susanne Thier. Az örömteli hírt az osztrák kormányfő maga jelentette be a Facebookon délelőtt egy közös fotóval.

Nagyon örülünk, és hálásak vagyunk, hogy hamarosan már hárman leszünk. Egy csodálatos feladat vár ránk, amelynek nagy várakozással nézünk elébe

 – írta a néppárti politikus, hozzátéve, nagy örömmel osztják meg a hírt, de a továbbiakban az eddigiekhez hasonlóan nem szeretnék párjával a nyilvánosság elé tárni a magánéletüket.

A Kurier azért megjegyzi, hogy Sebastian Kurz és Susanne Thier hivatalosan nem is házas, bár az utóbbi hónapokban többször is felröppentek hírek egy közelgő esküvőről, amit a közelgő családalapítás minden bizonnyal elősegíthet.

A Facebook-bejegyzés alatt mindenesetre sorra érkeznek a gratulációk, elsők között gratulált a kisded érkezéséhez Bécs ellenzéki polgármestere, a szociáldemokrata Michael Ludwig, de külföldről is érkeztek gratulációk, például Andrej Babiš cseh kormányfőtől. Az osztrák kancellár köszönettel fogadta ezeket. 

Rovatok