Index Vakbarát Hírportál

Elfajult a vita, egy férfi benzinnel lelocsolta és felgyújtotta a szomszéd nőt

2021. július 14., szerda 12:34

Felgyújtotta a szomszédasszonyát egy huszonkét éves férfi kedden (július 13.) délután Temesváron, a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azok következtében életét vesztette – számolt be róla a Főtér.

A férfi régóta rendkívül rossz viszonyban volta nővel, gyakran veszekedtek. a szomszédok szerint valószínűleg ez vezetett a kegyetlen bűntettig.

A férfi feltehetőleg előre eltervezte tettét, mert alapos volt, hiszen előbb tetőtől talpig benzinnel lelocsolta a nőt, majd öngyújtóval felgyújtotta.

Az asszony lángoló testtel rohant ki az utcára, és azt kiabálta, hogy a szomszédja gyújtotta fel. Senki nem vette komolyan, mert tudták róla, hogy 

mentális problémákkal küszködik és korábban öngyilkossági kísérletet is elkövetett. 

Végül a szomszédok oltották el, és ők értesítették a mentőket is. A nőt olyan súlyos állapotban szállították kórházba, hogy ott bele is halt sérüléseibe. Testfelületének 98 százaléka megégett.

A történtek után a hatóságok őrizetbe vették a huszonkét éves férfit, egy diákot, aki be is vallotta a rendőröknek, hogy ő öntötte le benzinnel és gyújtotta fel a nőt.

Rovatok