Index Vakbarát Hírportál

Kiszagolták Meghan Markle mestertervét, trónfosztásra készül a hercegné

2021. augusztus 7., szombat 14:34

Egy újabb, a Closer Magazine által megszellőztetett pletyka szerint Meghan Markle egy saját birodalmat szeretne felépíteni a celebek világában. Oprah Winfrey-vel való barátságát is arra használja fel, hogy ellesse tőle a szakmai fortélyokat, és szép lassan a helyébe lépjen. Egyesek szerint az sem zárható ki, hogy a volt színésznő valamikor az amerikai elnökválasztáson is megméretteti magát.

Emlékezetes, hogy Harry és Meghan januárban adtak interjút Oprah-nak, akinek részletesen beszéltek a királyi családban szerzett negatív tapasztalataikról. Jelenleg is A-listás hollywoodi sztárok között élnek, és a Closer Magazine szerint ez nem véletlen, cikkük szerint ugyanis az Meghan Markle mesterterve, hogy ő legyen az „új Oprah Winfrey”.

A Closernek egy tehetségkutató menedzser, Jonathan Shalit beszélt arról, hogy Meghan már hozzá is fogott új birodalma felépítéséhez. 

Öt éven belül várhatóan Meghan lesz az egyik legfontosabb, legkeresettebb ember Hollywoodban

– fogalmazott Shalit. Állítása szerint nem lehetetlen, hogy Meghan Markle addigra a filmiparban, valamint a jótékonysági kezdeményezésekben végzett munkája révén több rangos nemzetközi díj birtokosa is lesz.

Hihetetlen, amit azóta összehoztak, hogy elhagyták a királyi családot, elég csak a Netflixszel és a Spotify-jal kötött szerződéseiket említeni. Jó úton haladnak ahhoz, hogy nagy dolgokat érjenek el

– mondta a szakember.

Andy Barr PR-szakértő szintén úgy vélekedett, hogy a pár komoly sikerekre számíthat. Szerinte emögött elsősorban már nem is Harry herceg, hanem Meghan Markle áll.

Rengeteg ambíciója van, nagyon sok mindent el akar érni. Öt éven belül szerintem saját produkciós cégük lesz, és sokkal nagyobb nevek lesznek a mostani A-listás szomszédaiknál

– vélekedett Andy Barr. Hozzátette:

Azt hiszem, hogy Oprah koronájára pályázik, ami azért is ironikus, mert általa tudtak betörni Amerikába.

Az eddigieket látva azon se lepődne meg a szakember, ha Meghan még ennél is magasabbra tenné a lécet, és példának okáért valamikor elindulna az amerikai elnökválasztáson. 

 Az bizony érdekes konnotációkkal járna bármilyen brit kormányzat számára a jövőben

– játszott el a gondolattal Barr. Szerinte a járvány elültével Meghanék viharos gyorsasággal törhetnek majd előre a celebek között. Ráadásul a párnak megszületett az a két gyermeke, akiket vállalni akartak, így most már ez sem jelent akadályt a karrier előtt.

Rovatok