Index Vakbarát Hírportál

Szijjártó Péter: Próbáltam visszahozni a régi tempót és távolságot, de nem ment

2021. október 14., csütörtök 06:38 | aznap frissítve

Hajnali posztban jelentkezett Szijjártó Péter a Facebookon. A külügyér a koronavírus hatásairól értekezik a közösségi oldalán, mint írta, hosszasan érezte a betegség hatásait, nem ment neki úgy a futás, mint szokott. (Arról, hogy ijesztő tünetektől szenvednek a volt fertőzöttek, itt talál egy érdekes cikket.)

„Lassan egy éve, hogy covidos voltam. Egy utóhatás maradt: a futás egyszerűen »nem jött vissza«. Próbáltam visszahozni a régi tempót és távolságot, de nem ment, úgyhogy átszoktam a konditerembe. Ezalól Moszkva jelenti most a kivételt, hiszen a hajnali folyópart kihagyhatatlan. Bár inkább kocogás volt ez, semmint futás…” – áll a korai órán kitett posztban. Szijjártó a Paks II. miatt utazott az orosz fővárosba, hogy a Roszatom vezérigazgatójával tárgyaljon. 

Aki korán kel…

Gyorsan aludni, ez a titka a politikusnak, írta meg az Index korábban. Hogy ez mit is jelent? Nem volt könnyű megfejteni, de Arnold Schwarzenegger sportmágus, exkormányzó ebben is segített. Sleep Faster. Lényegében annyit tesz, hogy 8 óra helyett elég 6 órát aludni, így két órával több időnk marad mindenre. 

Rovatok