Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, a királyi család melyik tagja találgatta Archie herceg bőrszínét

2021. november 29., hétfő 09:27

Kiderült, ki volt az a személy a brit királyi családban, aki találgatni kezdte Meghan Markle és Harry herceg gyermekének, Archie-nak a bőrszínét még a születése előtt. A herceg és felesége Oprah Winfrey-nek utalást tett az esetre, de nem akarta elárulni, kiről van szó. Viszont Christopher Andersen amerikai újságíró Vilmosról és Harry hercegekről, Meghanról és Katalinról írt könyvében megszólalt egy forrás, aki arról számolt be, hogy 2017. november 27-én, azaz Meghan és Harry eljegyzésének bejelentésekor Károly herceg megjegyezte felesége, Kamilla előtt:

Kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyerekük.

Kamilla hercegnőt már akkor megdöbbentette a kérdés, és csak annyit tudott válaszolni, hogy biztos benne, hogy gyönyörű gyerek lesz. Károly herceg azonban nem vette a lapot, és konkrétabban fogalmazott:

Úgy értem, milyen színű lesz majd a gyerekeik bőrszíne?

A Cosmopolitan szerint Károly herceg szóvivője erre úgy reagált, hogy az egész csak kitaláció, és válaszra sem érdemes. Harry herceg és Meghan Markle egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Meghan Markle az Oprah-interjúban árulta el, hogy a Buckingham-palotában a brit királyi család egy meg nem nevezett tagja azt találgatta, vajon milyen színű lesz születendő gyermekük bőrszíne. Az interjú nem csak ezzel okozott meglepetést a nézőknek, több olyan állítás is elhangzott, amelyek később nagy visszhangot váltottak ki a királyi családban és a médiában egyaránt.

Rovatok