Index Vakbarát Hírportál

Fagyasztóban találták meg egy tíz éve eltűnt férfi holttestét

2022. március 22., kedd 15:03

Még tíz évvel ezelőtt veszett nyoma egy brit férfinek. Most olyan helyen bukkantak rá, ahol nem meglepő módon senkinek nem jutott eszébe keresni őt.

A BBC információi szerint megtalálták annak a férfinek, Roy Biggnek a holttestét, aki tíz évvel ezelőtt tűnt el. A maradványait 2021 októberében fedezték fel építőmunkások egy korábban bárként üzemelő épület pincéjében Kelet-Londonban.

Bigg eltűnését még 2012-ben jelentették be, a rendőrség közlése szerint a holttest már évek óta a fagyasztóban lehetett. Hozzátették továbbá azt is, hogy a nyomozás részeként most azokkal fogják felvenni a kapcsolatot, akik ismerték a férfit, így információval szolgálhatnak az életviteléről, illetve különböző szokásairól, ahogy abban is segíthetnek, hogy mikor látták őt utoljára. 

A hatóságok felhívást is közzétettek annak érdekében, hogy megtalálják azon embereket, akik ismerhették Bigget. Mint kifejtették, a férfi 1944. szeptember 8-án született, körülbelül hetvenéves lehetett, amikor meghalt. Bigget egyébként a foga alapján tudták beazonosítani, ám egyelőre azt nem tudták megállapítani, hogy pontosan mi okozhatta a halálát. Ez a későbbiekben derülhet ki. 

Rovatok