Index Vakbarát Hírportál

Túltöltötték a plasztikafüggő Putyin arcát?

2022. április 12., kedd 07:05

Bár az utóbbi időben ritkán és akkor is gigantikus asztalok mögött, távolabbról láthatjuk Vlagyimir Putyint, az orosz elnök arca nem egy tipikus, hetvenedik évét taposó férfiét idézi.

Ha végeztek rajta beavatkozásokat, akkor Berlusconi plasztikai sebészéhez jár – mondta az rtl.hu kérdésére Krasznai Zsolt plasztikai sebész, aki haragot és dühöt lát az orosz vezető arcán. Hozzátette:

Putyin arcáról egy nagyon érzéketlen tekintet vetül ránk. Érthető, hogy egy diktatórikus eszközöket használó vezető arcának keménynek, szigorúnak kell lennie, és mint vezetőnek, jól is áll neki ez a tekintet, azonban mint férfinak, nem.

A külföldi sajtóban már évekkel ezelőtt arról cikkeztek, hogy az orosz elnök plasztikafüggő lehet, egyes szakemberek szerint „túltöltötték az arcát”, illetve a járomcsontjánál implantátumot helyeztek el, és évek óta botoxoltathat. Krasznai Zsolt kiemelte: még egy plasztikai sebész sem tudja biztosan megállapítani valakiről pusztán képek alapján, hogy milyen beavatkozásokat végeztek rajta.

Arra a felvetésre, hogy Putyin egyre kerekebbé váló arca mögött az újságcikkekben is megpendített „túltöltés” állhat-e, a szakorvos elmondta: nehezíti a tisztánlátást, hogy az orosz embertípusra jellemző a kerekebb arc.

Ez kevésbé töltés eredménye, inkább az állhat a háttérben, hogy vannak, akik fogynak, mások gyarapodnak a korral, ő az utóbbi kategóriába tartozhat. Tény, hogy kicsit kortalannak, ránctalannak néz ki ahhoz képest, hogy 70 éves lesz. Biztos, hogy valamilyen eszközt használ, hiszen minden lehetősége megvan rá, és szerintem a hiúsága is megvan hozzá

– fogalmazott a plasztikai sebész.

Rovatok