Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy négyéves kislány, miután a nagymamája megitatott vele egy üveg whiskyt

2022. április 23., szombat 14:01

Nagymamája adagolta túl alkohollal a louisianai négyéves China Reckordot. Családtagjai előzetes letartóztatásban vannak.

Meghalt egy louisianai gyerek, miután nagymamája az édesanyja jelenlétében arra kényszerítette, hogy igyon meg egy üveg whiskyt.

A négyéves China Record vérében 0,68 ezrelék alkoholt mutattak ki azt követően, hogy csütörtök reggel rendőrök intézkedtek a kislány és családtagjai Baton Rouge-tól keletre fekvő otthonában. Később az East Baton Rouge-i plébánia halottkémhivatala az akut alkoholmérgezést nevezte meg a kislány halála okának. 

A gyerek nagymamáját, az 58 éves Roxanne Recordot és édesanyját, a 28 éves Kadjah Reckordot gyilkossággal vádolják. Jelenleg mindkét nőt az East Baton Rouge-i seriff hivatalában tartják fogva – írja az NBC News.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!
Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.

Rovatok