Index Vakbarát Hírportál

Négy embert halálra szúrtak Londonban

2022. április 25., hétfő 11:46

Három nőt és egy férfit találtak holtan, miután hajnali 2 óra körül egy bermondsey-i ingatlanban történt rendbontásról érkezett bejelentés.

Gyilkosság gyanújával letartóztattak egy férfit, miután London délkeleti részén négy embert halálra késelt.

Három nőt és egy férfit holtan találtak, miután a kora reggeli órákban egy bermondsey-i ingatlanban történt rendbontásról érkezett bejelentés

– közölte a Metropolitan Rendőrség. Mind a négy embert, akiket az ingatlanban találtak, a helyszínen halottnak nyilvánították.

A rendőrség közölte, hogy egy férfit gyilkosság gyanújával letartóztattak, és egy dél-londoni rendőrőrsre szállították, ahol továbbra is őrizetben van.

A feltételezések szerint mind az öt ember ismerte egymást. A rendőrség közölte, hogy a rendőröket hajnali 1 óra 40 perckor hívták a Delaford Roadon lévő ingatlanhoz, akik ezután behatoltak a házba.

Négy embert találtak, akik „feltehetően szúrt sérüléseket” szenvedtek a rendőrség szóvivője szerint.

A mentőszolgálatok erőfeszítései ellenére mind a négy embert – három nőt és egy férfit – a helyszínen halottnak nyilvánították.

A Metropolitan Rendőrség speciális bűnügyi egységének emberei nyomoznak. A rendőrök felveszik a kapcsolatot a hozzátartozókkal, és a boncolásra is sor kerül – írja a SkyNews.

A késes támadások évek óta gyakorinak számítanak Angliában, amiről ide kattintva olvashatja a számadatokat.

(Borítókép: Rendőrség vizsgálja a helyszínt, ahol három nőt és egy férfit halálra késelve találtak 2022. április 25-én, a londoni Bermondsey körzetben. Fotó: Hollie Adams/Getty Images)

Rovatok