Index Vakbarát Hírportál

A vőlegény berúgott, késett az esküvőről, a menyasszonyt végül az egyik rokona vette el

2022. április 29., péntek 18:58

A vőlegény és a barátai elmentek inni és táncolni, négyórás késéssel értek oda az esküvőre. Az események bizarr fordulata, hogy a menyasszonyt végül az egyik rokonához adták hozzá.

A vőlegény berúgott, és nem ért időben az oltárhoz. A rokonok bizarr esküvőjére múlt pénteken került sor az indiai Maharashtra tartomány Buldhana körzetében, Malkapur Pangra faluban.

Az előkészületek már javában zajlottak, hogy a szertartás délután 4 órakor elkezdődjön, de ahogy telt az idő, a menyasszony és családja egyre türelmetlenebbül várta a vőlegényt, aki a menyasszony családja szerint italozott, és táncolni ment a haverjaival, és csak este 8 órakor értek az esküvőre.

Mire odaértek, már rendkívül részegek voltak, és zavarták a vendégeket.

A vőlegény és a barátai részegek voltak, és 4 óra helyett 8-kor érkeztek a mandaphoz, és veszekedni kezdtek. A lányomat az egyik rokonunkhoz adtuk férjhez

– mondta a menyasszony édesanyja.

Vendégként érkezett, férjként távozott

A menyasszony apja egyszerűen nem engedte, hogy a lánya hozzámenjen a részeg vőlegényhez, de mivel már minden esküvői előkészület megvolt, kitalált egy B megoldást.

Miután konzultált az egyik rokonukkal, aki vendégként érkezett, úgy döntöttek, hogy ő lesz a beugró – írja a Daily Star. A menyasszony apja azt mondta:

Az esküvői szertartás április 22-én lett volna, de a vőlegény mulatozással volt elfoglalva, elkésett, így a lányomat az egyik rokonomhoz adtam férjhez.

A bizarr esküvői helyzetek kapcsán megírtuk, hogy egy férfi azért lépett vissza a házasodástól, mert menyasszonya megölte a kutyáját, míg Japánban, az abszurd életmódok országában egy férfi egy kitalált videójáték-szereplőt vett feleségül.

Rovatok