Index Vakbarát Hírportál

Egy éjszaka 27 ezer a privát lakosztályként hirdetett, egyszemélyes udvari sátorban

2022. május 22., vasárnap 08:10

Csaknem 27 ezer forintnak megfelelő összegért lehet kibérelni egy udvarra felállított sátrat Dublinban. Az Airbnb felháborodott felhasználói e-mailban kérték számon a szálláshely áruba bocsátóját.

Meglepő hirdetésre talált néhány internetfelhasználó. Az egyik hirdető csaknem 60 fontot (körülbelül 27 ezer forintot) kér az Airbnb-n azért, ha valaki „privát lakosztályában” szeretne tölteni egy éjszakát. Ám a hirdető „privát lakosztály” megnevezés alatt egy betonra felhúzott egyszemélyes sátrat ért. 

Egyesek viccesnek találták, mások inkább felháborodtak az áruba bocsátott szálláshelyen, mivel a fotón jól látszik, hogy egy egyszerű, udvarra telepített olcsó sátorról van szó. A hirdetés szerint azonban egy dublini magánszobát láthatunk.

Az ír fővárosban az ingatlanárak az egekbe szöktek, így egyesek eleinte azt hitték, hogy a bejegyzés csak vicc volt. De amikor e-mailt írtak a hirdetőnek, kiderült, hogy teljesen komoly az ajánlat. Végül a posztot annyian kommentálták, hogy az Airbnb eltávolította a hirdetést – írta a New York Post.

Rovatok