Index Vakbarát Hírportál

Kábítószer-túladagolás okozhatta az ex-katari hercegnő halálát

2022. május 31., kedd 20:10

A 45 éves Kasia Gallanio három lányának felügyeleti jogát megtagadták tőle nemrégiben alkoholizmusa és depressziója miatt, vélhetően ezért adagolta túl magát.

Keddi jelentések szerint a volt katari hercegnőt holtan találtak a spanyolországi Marbella-ban található otthonában, miután feltételezhetően túladagolta magát kábítószerrel – írja az Independent.

A holttestre vasárnap talált rá a rendőrség a nő ingatlanjában, miután egyik lánya Párizsból értesítette a hatóságokat, hogy napok óta nem tudja elérni édesanyját – derült ki az El Pais beszámolójából. A boncolás még hátra van, de az első vizsgálatok szerint kábítószer túladagolás okozta a nő halálát.

A Los Angeles-i születésű, lengyel származású Gallanio 2004-ben ment feleségül a 73 éves Abdelaziz bin Khalifa al-Thani-hoz, a katari emír nagybátyjához, a párnak három közös lánya született.

Több mint egy évtizeden keresztül elkeseredett felügyeletijog-vitát vívtak egymással, miután a férfi állítólag szexuálisan bántalmazta legidősebb gyermeküket, a vádakat azonban végig tagadta.

Nagyon-nagyon jól ismertem őt, és levert a hír. Nagyon jó ember volt, és akik ismerték, szerették. Hihetetlenül szerette a lányait, és soha nem hagyta el őket. Kábítószer-ellenes volt, és soha nem volt alkoholista

– nyilatkozta az egykori hercegnő marbellai barátnője, Louis Spagnuolo az Olive Pressnek.

Rovatok