Index Vakbarát Hírportál

Megvan a döntés Johnny Depp és Amber Heard ügyében

2022. június 1., szerda 20:23

Döntöttek az esküdtek a Johnny Depp és Amber Heard közötti rágalmazási ügyben. Az ítéletet magyar idő szerint este kilenc órakor fogják kihirdetni.

A Johnny Depp és Amber Heard közötti perben ítéletet hozó héttagú esküdtszék hathetes tárgyalás és kevesebb mint három nap tanácskozás után hozta meg döntését − közölte az Insider

Az ítéletet a tervek szerint helyi idő szerint 15 órakor (magyar idő szerint 21 órakor) hirdetik ki a bíróságon. Depp, aki Európában koncertezik, várhatóan nem lesz jelen a bíróságon, Amber Heard azonban a várakozások szerint megjelenik a tárgyalóteremben.

A tárgyalás előtt vállalt, korábban tervezett munka miatt Mr. Depp nem lesz jelen az ítélethirdetésen, azt az Egyesült Királyságból fogja követni

− mondta Depp szóvivője az Insidernek.

Depp rágalmazási keresete egy 2018-ban a Washington Postban megjelent véleménycikken alapul, amelyben Heard „a családon belüli bántalmazás ügyét képviselő közéleti személyiségként” jellemezte magát. Noha a cikk nem említette név szerint Deppet, ügyvédei azt állították, hogy mivel abban felismerhető volt, a cikk eredményeként karrierje óriási törést szenvedett. A színész 50 millió dolláros rágalmazási pert akasztott Heard nyakába, aki ellentámadásként 100 millióra perelte be volt férjét. 

(Borítókép: JIM WATSON / POOL / AFP)

Rovatok