Index Vakbarát Hírportál

Újabb lövöldözés volt az Egyesült Államokban, többen meghaltak

2022. június 6., hétfő 08:45

Az Egyesült Államokban három városban is lövöldözés volt szombat éjjel és vasárnap reggel. Az összetűzésekben összesen kilenc ember halt meg, további 24 pedig megsérült.

Három ember meghalt, kettő megsebesült egy lövöldözésben vasárnap hajnalban az egyesült államokbeli Saginaw-ban – jelentette a WEYI helyi televízió a rendőrség közleményére hivatkozva.

A helyi rendőrség beszámolója szerint június 5-én, a hajnali órákban érkezett bejelentés arról, hogy a michigani Saginaw-ban több embert eltaláltak egy utcai lövöldözésben. Az összetűzésben

két férfi a helyszínen életét vesztette,

egy nő pedig kórházba szállítás után halt bele a sérüléseibe. Hozzáteszik: két másik férfit lőtt sebekkel szállítottak kórházba. Kezelésük jelenleg is tart. 

Mint kiderült, minden áldozat érintett volt az incidensben. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, további részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre – írta az NBC 25 News.

Három városban is lövöldözés volt

Az Egyesült Államokban három városban is lövöldözés volt szombat éjjel és vasárnap reggel, ezekben összesen kilenc ember meghalt, további kéttucatnyi pedig megsérült.

Philadelphiában két férfi közötti összetűzés fajult lövöldözéssé. A zsúfolt bár- és éttermi negyedben három embert megöltek, tizenkettőt megsebesítettek. De lövöldözés volt szombaton éjfél után a Tennessee állambeli Chattanoogában is, egy bár közelében. A rendőrség szerint hárman meghaltak és 14-en megsebesültek.

A legutóbbi lövöldözésben vasárnap hajnalban a Michigan államban lévő Saginaw-ban három ember meghalt, kettő pedig megsebesült – számolt be az MTI.

Rovatok