Index Vakbarát Hírportál

Férje szeme láttára erőszakoltak meg egy brit turistát strandolás közben

2022. június 7., kedd 22:05

Megerőszakoltak egy brit turistát indiai nyaralásán a férje szeme láttára a goai tengerparton. Az erőszakoló masszázst ajánlott a nőnek.

A férje előtt erőszakolt meg egy brit nőt egy férfi, aki masszázst ajánlott neki a goai tengerparton. Az esetet vizsgáló vezető rendőrök szerint a nő a goai strandon volt, amikor egy férfi megtámadta.

A nő hétfőn hivatalos panaszt tett, miután konzultált a családjával és az indiai brit nagykövetséggel.

A rendőrség letartóztatott egy 32 éves férfit, aki állítólag megerőszakolta a nőt a híres Édes-tónál Észak-Goában. A férfit azzal vádolják, hogy a masszázs ürügyén erőszakoskodott a nővel. A helyi média szerint a férfi egy olyan csoport tagja, amely illegálisan masszázsokat kínál a népszerű turistacélpont, Arambol strandja közelében.

Iskolai könyvtáros volt az erőszakoló

Egy magas rangú rendőrségi tisztviselő elmondta, hogy a gyanúsított korábban könyvtárosként is dolgozott egy iskolában.

Felvettük a kapcsolatot az érintett rendőrkapitánysággal, hogy megkapjuk a korábbi adatait. Jelenleg nem dolgozik könyvtárosként

– mondta a tisztviselő. A jelentések szerint az áldozatot és a vádlottat kórházba küldték orvosi vizsgálatra.

Az Egyesült Királyság külügyminisztériumi szóvivője elmondta,

konzuli támogatást nyújtunk a Goában tartózkodó brit állampolgárnak.

A legfrissebb adatok szerint 2018-ban közel 300 ezer brit látogatott Goába, a brit utazók a második legnagyobb külföldi turistacsoport, akik a régióban nyaralnak. Goa trópusi időjárása és fantasztikus strandjai nagy vonzerőt jelentenek a nyaralók számára – írja az Independent.

Rovatok