Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle-t zaklatással vádolják, eltűnt az erről szóló jelentés

2022. június 19., vasárnap 14:27

A Buckingham-palota független vizsgálatot rendelt el a személyzet zaklatásával vádolt Meghan Markle ügyében, az elkészült jelentést azonban soha nem hozzák majd nyilvánosságra.

Készült egy jelentés, amely Meghan Markle személyzettel szemben tanúsított kifogásolható bánásmódját taglalja, a brit királyi udvar azonban gondosan eltüntette azt – írja a The Times című lap. Mint írták, egy független ügyvédi iroda végezte a tavaly márciusban kezdődött vizsgálatot, amit II. Erzsébet brit királynő finanszírozott. A Times cikke szerint azonban a rendkívül kényes vizsgálat eredményeit soha nem tervezték nyilvánosságra hozni.

A Page Six nevű lapnak egy forrás azonban arról nyilatkozott, hogy „szörnyű dolgokat lehetne mesélni”. 

A brit királyi udvar még csak szóba sem hozza a vizsgálat eredményét nyilvánosan, és arról sem hajlandók nyilatkozni, hogy ennek hatására valóban változtatásokat eszközölnek-e a HR-osztály működésében. 

A Times információi szerint a jelentést azért nem hozzák nyilvánosságra, mert védeni kívánják az érintettek magánéletét, és elejét szeretnék venni azoknak a véget nem érő történeteknek, amelyek a Harry hercegék és a királyi család többi tagja közötti feszültségről szólnak.

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images Hungary)

Rovatok