Index Vakbarát Hírportál

A babakocsit toló húszéves anyát gyermeke apja ölte meg

2022. július 3., vasárnap 13:29

Óvadék nélkül börtönbe került szombaton az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy megölte húszéves volt barátnőjét, miközben a nő az Upper East Side-on babakocsiban tolta a kisbabájukat. Az ügyészek előre megfontolt emberölés miatt elítélték.

Mint azt az Index megírta, június 29-én lelőttek egy babakocsit toló fiatal nőt New Yorkban. A 22 éves feltételezett gyilkos ellen szombat este vádat emeltek a manhattani büntetőbíróságon másodfokú gyilkosság és másodfokú fegyvertartás vádjával, miközben állítólagos áldozatának édesanyja és testvérei is részt vettek a bírósági tárgyaláson. 

A fiatal anyának a gyilkosától született gyermeke, korábban párkapcsolatban éltek együtt.

A húszéves nőt szerdán közvetlen közelről lőtték le a Lexington Avenue és a Keleti 95. utca sarkán, amikor három hónapos kisbabáját tolta a babakocsiban, hogy találkozzon a férfival, aki a rendőrség és a családtagok szerint nemrég próbálta visszaszerezni az egészségügyben dolgozó anya kegyeit, miután hónapokig bántalmazta és fenyegette.

A férfi teljesen feketébe volt öltözve, és símaszkot viselt, miközben fel-alá járkált, és arra várt, hogy megölje tőle elhidegült volt barátnőjét – mondta a manhattani helyettes kerületi ügyész a bírónak.

Rovatok