Index Vakbarát Hírportál

Menyasszonya lehet az egyik áldozata az elítélt R. Kellynek

2022. július 12., kedd 07:40

R. Kellyt szexuális bűntettek vádjával június végén harminc év börtönbüntetésre ítélték. Egy most nyilvánosságra kerülő dokumentum szerint az énekes menyasszonya egyike az általa elkövetett bűncselekmények áldozatainak.

A TMZ birtokába jutott jogi dokumentumok azt állítják, hogy az ügyön dolgozó bírónő még az ítélethirdetés előtt kapott egy levelet az énekes egyik áldozatától, Joycelyn Savage-től, aki Robert Kelly menyasszonyaként mutatkozott be a levélben. A fiatal nő azon indíttatásból írta meg a levelet, hogy enyhébb büntetés kiszabását kérje állítólagos vőlegényének. 

A levélből az nem derült, hogy a férfi pontosan mikor jegyezte el a nőt, de Joycelyn Savage azt állítja, hogy ő nem az az áldozat, akinek a per alatt lefestették. Azt írta, hogy az énekessel való kapcsolata csodálatos: R. Kelly a legjobb dolog, ami valaha történt vele az életben. 

Robert nem az a szörny, aminek beállították. A Robert, akit én ismerek, nagyon édes, gyengéd és kedves. Végül is mindig gondoskodott rólam, csakúgy, mint minden más nőről, akivel együtt volt

– áll a levélben. 

A fiatal nő a per alatt nem tett semmiféle vallomást, csak az említett levelet küldte el a bíróságra. Az állítólag eljegyzés híréről még a lány szülei sem értesültek, sőt, az állítás igazságtartalmával kapcsolatban erős kétségeik vannak. Azt azonban meg kell hagyni, hogy nem kommunikáltak túl sokat a lányukkal azután, hogy összejött R. Kellyvel. 

Mint azt korábban mi is megírtuk, R. Kellyt harminc év börtönbüntetésre ítélték. Az esküdtszék kilenc vádpontban találta bűnösnek az énekest, például kiskorúak kizsákmányolásában, emberrablásban és vesztegetésben. Az énekes nem viselte jól a hírt, a börtönben megfigyelés alá kellett helyezni, mert félő volt, hogy önkezűleg vet véget az életének. Az énekest egy férfi is szexuális zaklatással vádolta. A YouTube azonnal törölte a zaklatással vádolt énekes csatornáit.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok