Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle retteg

2022. július 17., vasárnap 08:03

Meghan Markle állítólag „retteg” a jövő héten megjelenő, nagy érdeklődéssel várt életrajzától, amelyet a kortárs életrajzíró, Tom Bower írt.

Az új könyv címe Bosszú: Meghan, Harry és a háború a Windsor családban Tom Bower életrajzíró tollából. A szerző arról ismert, hogy kíméletlenül foglalkozik a témáival, olyan bennfentesektől származó interjúkra támaszkodik majd, akik még soha nem nyilatkoztak.

Tom Bower szerint a megdöbbentő hírek között szerepel, hogy a királynő nem akarta, hogy Meghan ott legyen Fülöp herceg temetésén.

Tom Bower, aki korábban Robert Maxwellről, Richard Bransonról, Jeremy Corbynról és Boris Johnsonról is írt nem hivatalos életrajzot, könyvét Meghan barátainak és ellenségeinek információira alapozta és szerinte  a könyv tartalma „nagy meglepetés” lesz. Az életrajzot korábban úgy jellemezték, hogy Meghan Markle „rettegni fog” a szerzőtől, aki „nem húzza az időt” – írja a Mirror.

A királynő nem akarta, hogy Meghan ott legyen Fülöp temetésén

A királynő azt mondta egyik legmegbízhatóbb munkatársának, hogy megkönnyebbült, hogy Meghan Markle nem vesz részt Fülöp herceg temetésén – állítja az új könyv szerzője.

Bower szerint a királynő így válaszolt a bizalmasai előtt, amikor közölték vele, hogy a sussexi hercegné nem lesz jelen: „hála Istennek”. A Buckingham-palota nem kívánta kommentálni a július 21-én a boltok polcaira kerülő könyv állításait.

Az április 17-i temetés alig egy hónappal azután történt, hogy unokája, Harry és Meghan interjút adott Oprah Winfrey-nek. Az interjú egyik legnagyobb állítása az volt, hogy a királyi családon belül több beszélgetés is folyt arról, hogy Meghan és Harry gyermeke mennyire lehet sötét bőrű. A beszámolók szerint ez a Buckingham-palotát felháborította.

Harry neve tabu

Az Oprah Winfrey-interjú nem az első alkalom volt, hogy Meghan egyik interjúja feldühítette a királyi családot. 2017-ben Sussex hercegnéje a Vanity Fair szeptemberi számának címlapján szerepelt „Egyszerűen megőrül Harryért!” főcímmel.

A Buckingham-palota és Meghan igyekezett elkerülni, hogy Harryről beszéljenek, de állítólag mindketten dühösek voltak a megjelenés után. Tom Bower szerint órákon belül Meghan felhívta Ken Sunshine-t és Keleigh Thomas Morgant és „hisztérikusan” vázolta fel a Buckingham-palota dühét a főcím miatt. Ken Sunshine attól tartott, hogy Meghan kirúgja az ügynökségét.

A könyv azt állítja, hogy Harry herceg és Meghan felháborodott azon, hogy a palota minden követelésüket elutasította a platina jubileumi hétvégén. 

A házaspár Hollandiába repült az Invictus Játékokra, „de közben bennük volt a tüske amiatt, hogy a palota visszautasította minden követelésüket, hogy a jubileumi ünnepségen kiemelt szerepet kapjanak, cserébe pedig visszatérhessenek Nagy-Britanniába a gyermekeikkel” – írja Bower. Szerinte Meghan volt az, aki úgy érezte, hogy a Netflixszel kötött szerződésük miatt szükségük van arra, hogy az erkélyen és a rivaldafényben legyenek.

Rovatok