Index Vakbarát Hírportál

Elegük lett a repülőtéri várakozásból, ezért felmásztak a poggyászszalagra a csomagjukért

2022. augusztus 1., hétfő 18:56

A manchesteri repülőtér utasait lefilmezték, amint felmásztak a csomagkiadó poggyászszalagokra, hogy visszaszerezzék a csomagjaikat, amikor azok nem jelentek meg a leszállás után.

A Manchester Airporton a leszálló utasok másfél-két órán keresztül várták, hogy a csomagjaikhoz hozzájussanak.

Amikor megunták a várakozást, úgy döntöttek, hogy felmásznak a csomagszállító szalagokra és a repülőgép felőli rakodási területre, és felajánlják, hogy segítenek a poggyászkezelőknek a csomagok pakolásában.

Beépültek poggyászkezelőnek

A felvételek egy hónappal ezelőtt készültek, amikor egy tévériporter beépült a manchesteri repülőtér csomagkezelőjének, hogy kiderítse, milyen valójában az utazási káosz a mindennapokban.

Egy poggyászkezelő elmondta a riporternek, hogy egyedül hagyják kétemberes munkát végezni.

Hogy őszinte legyek, egyszerűen nem tudom, hogyan csinálják az emberek ezeket a műszakokat és az ilyen hajnali 3-kor kezdődő munkaórákat. Ez teljesen brutális

– mondta a beépített riporter az Independent szerint.

Sok brit repülőtérnek kihívás volt kielégíteni az utazók igényeit a repülőtéri szolgáltatásokkal idén tavasszal a személyzethiány miatt, ami hosszú sorok kialakulásához, órákig tartó várakozáshoz vezetett a poggyászkiadásnál, és a káosz közepette nem volt ritka, hogy számos járatot töröltek.

Rovatok