Index Vakbarát Hírportál

Gellert kapott Putyin terve, elméjével állítaná meg a nukleáris csapást a mentalista

2022. augusztus 3., szerda 16:38

Uri Geller megfenyegette Vlagyimir Putyint, hogy elméje minden egyes molekuláját fel fogja használni ellene, ha az orosz elnök nukleáris csapást mér a Nyugatra.

Nyílt levélben küldött figyelmeztetést Uri Geller az orosz elnöknek. A kanálhajlításról elhíresült mentalista azt írja, olyan híresztelések jutottak el hozzá, miszerint Vlagyimir Putyin atomfegyvereket vetne be nyugati ellenségei ellen, valamint célpontjai között a Skócia nyugati partjainál található haditengerészeti bázisok is szerepelnek. 

Uri Geller szerint amennyiben az orosz elnök valóban így tesz, akkor nemcsak a tervei, de a fegyverei is visszafelé fognak elsülni. 

Az elmém minden egyes molekuláját arra fogom használni, hogy megakadályozzam a nukleáris támadást. És arra kérem a világon az összes csodálatos és békeszerető embert, hogy csatlakozzanak hozzám

– fogalmazott a mentalista.

Levelében arra kéri olvasóit, hogy mindennap öt percet szánjanak arra, hogy egy sugárzó, energetikai mezőt képzeljenek el – mint egy ragyogó, arany védőpajzsot az égen –, amely eltérít és visszafordít bármilyen nukleáris robbanófejet, amelyet Putyin megpróbál bevetni.

Azt írja továbbá Vlagyimir Putyinnak, hogy sokkal, de sokkal nagyobb erők is léteznek a világon, mint amit az orosz elnök el tud képzelni, amelyek Uri Geller szerint biztosan megakadályozzák majd őt abban, hogy nukleáris háborút robbantson ki. A mentalista szerint ezek az erők figyelnek, és arra várnak, hogy megállítsák Putyint.

Azzal zárja levelét, hogy ellenkező esetben Oroszország és állampolgárai fognak a legjobban szenvedni, tönkremennek az irányítóközpontjaik, a navigációs rendszereik és a rakétáik is.

Vlagyimir Putyin egyébként az ukrajnai háború kirobbanása után pár nappal a legmagasabb készültségbe helyezte az orosz atomrakétákat, és több orosz politikus is arról beszélt, hogy milyen gyorsan tudnák elpusztítani Európát. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter viszont már a nukleáris fegyverkezés és a harmadik világháború veszélyeire is figyelmeztetett. 

Arról, hogy milyen hatása lenne annak, ha az oroszok atomfegyvert vetnének be Ukrajnában, itt írtunk.

Az orosz–ukrán háború eseményeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, szerdai percről percre frissülő hírfolyamunkat itt találja.

(Borítókép: Contributor / Getty Images)

Rovatok