Index Vakbarát Hírportál

Rémálom a vidámparkban: egy órára függőlegesen a magasban ragadtak a hullámvasút utasai

2022. augusztus 6., szombat 16:43

Az adrenalinfröccsre vágyakozók majdnem 50 méter magasan lógtak a levegőben egy órán át egy madridi vidámparkban, miután az Abismo nevű hullámvasút elromlott egy olyan napon, amikor a városban 37 Celsius-fokos hőség uralkodott, írja a Mirror.

A spanyol fővárosban található hullámvasút augusztus 3-án, szerdán szenvedett meghibásodást, ami miatt legalább tíz vidámparki látogató rekedt a levegőben. Az emberek függőleges helyzetben vártak arra, hogy kimentsék őket. A hullámvasút este 9 óra után pár perccel hibásodott meg, nem sokkal az előtt, hogy a park bezárt volna aznapra – írja a Mirror.

Miközben a park többi része szépen elcsöndesedett, és leszállt az éjszaka, az utasok körülbelül 60 percet lógtak a levegőben, amíg sikerült biztonságosan lehozni őket a földre, írja az el Diario.

¡Tremendo susto en el Parque de Atracciones de Madrid! **

Una decena de personas atrapadas en 'Abismo', una de las montañas rusas más célebres del parque, durante más de dos horas

* Tiktok @eltistosderuben

* https://t.co/3zHwJH06Ir pic.twitter.com/VcNc9OEmzI

— 20minutos.es (@20m) August 4, 2022

A szerdai üzemzavar az El Mundo szerint egy konkrét műszaki hiba miatt következett be.

Az Abismo a park egyik „legexkluzívabb” hullámvasútja, amelyet a maga nemében az egyik leglátványosabbnak tartanak világszerte.

Rovatok