Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor nyaral, a horvát tengerparton kapták lencsevégre

2022. augusztus 7., vasárnap 12:21

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a horvátországi Brač szigetén található Milnában nyaral, ahol a helyi étterem munkatársaival még egy képet is készített.

Az Index információi szerint Orbán Viktor Horvátországban, Brač szigetén nyaral. A miniszterelnök milnai nyaralásáról egy kép is készült a Konoba Gajeta étterem személyzetével – írja a horvát lap.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk Orbán Viktort

– olvasható a bejegyzés alatt.

A miniszterelnök sajtófőnöke korábban cáfolta, hogy Orbán Viktor szabadságra ment volna. Mint fogalmazott, az állítás csupán egy álhír, ugyanis Magyarország első embere az Egyesült Államokba utazik, hogy beszédet mondjon a CPAC megnyitóján, ahonnan pénteken érkezett haza.

A magyar kormányfő Dallasban, a világ legnagyobb konzervatív politikai rendezvényén, a CPAC-en (Conservative Political Action Conference) mondott beszédet, ahol többek között a szuverenitásról, a liberálisokról, Soros Györgyről, a globalistákról, a keresztényekről és 2024-ről is kifejtette gondolatait.

Hazaérkezését követően sem tétlenkedett a miniszterelnök, pénteken kormányülést hívott össze. A tanácskozáson a miniszterek az orosz–ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át.

Rovatok