Index Vakbarát Hírportál

Nyilvános vécében erőszakoltak meg egy turistát Párizs szívében

2022. augusztus 10., szerda 17:55

Egy 23 éves férfi ellen emeltek vádat, akit azzal gyanúsítanak, hogy Párizs központjában, egy nyilvános vécében erőszakolt meg egy amerikai turistát.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 27 éves áldozat párjával sétált a Notre Dame-székesegyháztól nem messze, a Szajna partján. Hajnali egy körül megálltak egy nyilvános vécénél. A nő bement, párja pedig néhány méterrel arrébb várt rá. Mivel már hosszú ideje várakozott, közelebb ment a fülkéhez, ahonnan sírás hangja szűrődött ki. A mosdóban látta, hogy párját megtámadta egy férfi.

A környéken tartózkodó rendőrök azonnal a segítségére siettek, és letartóztatták a férfit, aki a Párizs melletti Asnières-sur-Seine-ben él. Az első rendőrségi kihallgatásokon a férfi tagadta a nemi erőszakot, és azt mondta, hogy a nő beleegyezett a dologba.

A nőt azonnal egy párizsi kórházba szállították. Miután tanúvallomást tett a rendőrségen, élettársával együtt visszarepült az Egyesült Államokba – írja a Guardian.

Ebben a cikkben a szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

NANE  Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!

Rovatok