Index Vakbarát Hírportál

Meztelen képet küldött körbe Air Dropon egy utas a repülőn – videó

2022. szeptember 2., péntek 08:24 | aznap frissítve

A Southwest Airlines egyik járatán történt a kellemetlen incidens, ahol az egyik utas az Air Drop segítségével meztelen képeket küldött körbe magáról. A rossz tréfa majdnem meghiúsította a járat indulását.

Nem szokványos módon indult a Houstonból Mexikóba közlekedő Southwest Airlines útja, ugyanis a járat pilótájának kellemetlen kéréssel kellett az utasokhoz fordulnia:

Kapcsolják be biztonsági öveiket és ne küldjenek több meztelen képet

– hangzott a félreérthetetlen kérés.

Történt ugyanis, hogy az egyik utas az Apple Air Drop fájlátviteli funkciójával meztelen képeket küldött magáról körbe, amelyeket a gépen ülő utasok valamennyien megkaptak. Egyiküket annyira feldúlták a meztelen férfiről készül fotók, hogy azonnal értesítette az egyik légiutas-kísérőt, aki pedig szólt a gép kapitányának.

Szóval a következő a helyzet… ha ez így folytatódik a továbbiakban, akkor vissza kell húzódnom a kapuhoz, mindenkinek le kell szállnia, és az ügybe a biztonsági személyzetet is bevonjuk, a nyaralásuknak pedig lőttek.

Az egyik utas rögzítette a pilóta szavait, a videót pedig megosztotta TikTok-oldalán. A CNN megkeresésére azt mondta, azért kezdett el videózni, mert azt hitte, valami durva dolog fog történni. Hozzátette, hogy szerinte a pilóta nagyon profi módon kezelte a helyzetet, így egy gyors ellenőrzés után tíz perc késéssel a levegőbe emelkedhetett a gép.

(Borítókép: Nick Ut/Getty Images Hungary)

Rovatok