Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett a felhőkarcolóból kizuhant pénzügyi igazgató

2022. szeptember 6., kedd 06:59

A Bed Bath & Beyond Inc. (BBBY.O) pénzügyi igazgatója péntek délután lezuhant a New York-i Tribeca felhőkarcolóból, a „Jenga” épületből, halálát pedig öngyilkosságnak nyilvánították – közölte hétfőn a New York-i halottkémi hivatal.

Az 52 éves Gustavo Arnal pénteken zuhant ki a Leonard Street 56. szám alatti épület 18. emeletéről. A 60 emeletes épület leginkább arról ismert, hogy a szándékosan szabálytalanul egymásra helyezett lakásai a népszerű „Jenga” játékra emlékeztetnek.

A New York-i halottkémi hivatal szerint öngyilkosság okozta a halálát – írja a Reuters.

Az öngyilkosságra pár nappal azután került sor, hogy a bajba jutott kiskereskedő bejelentette, hogy bezárja üzleteit és elbocsátja dolgozóit. Gustavo Arnalt és a vállalatot is beperelték augusztus 23-án, mert azzal vádolták, hogy mesterségesen felduzzasztották a cég részvényeinek árfolyamát, és Arnal magasabb áron adta el részvényeit.

A vállalat közölte, hogy „a panasz értékelésének korai szakaszában van, de a jelenlegi ismeretek alapján a vállalat úgy véli, hogy az állítások alaptalanok”. Arnal 2020-ban csatlakozott a Bed Bath & Beyondhoz. Korábban az Avon kozmetikai márka pénzügyi igazgatójaként dolgozott Londonban, és a LinkedIn-profilja szerint 20 évig a Procter & Gamble (PG.N) vállalatnál volt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok