Index Vakbarát Hírportál

A Queen slágerét énekelte a királynő temetése előtt a kanadai miniszterelnök, kiverte a biztosítékot

2022. szeptember 20., kedd 17:26

Justin Trudeau hivatala megvédte a kanadai miniszterelnököt, miután lefilmezték, amint egy londoni szállodában egy zongora mellett énekel két nappal a királynő temetése előtt.

A közösségi médiában megosztott videón látható, amint a kanadai miniszterelnök a Queen Bohemian Rhapsody című számát énekli.

II. Erzsébet néhai uralkodó volt Kanada királynője is, Justin Trudeau temetésének napját, szeptember 19-ét nemzeti gyásznappá nyilvánította Kanadában.

A kritikusok a tisztelet hiányával vádolták a miniszterelnököt, amiért két nappal a temetés előtt vidáman dalra fakadt, a BBC szerint mások viszont megvédték.

A miniszterelnök szóvivője szerint nem világos, hogy ki vette fel a miniszterelnök előadását. A felvétel a Corinthia szállodában készült, ahol a kanadai delegáció tartózkodott szeptember 17-én, szombaton este.

Justin Trudeau egy pólóban látható, amint egy zongorának támaszkodva énekelte a Bohemian Rhapsodyt, miközben Gregory Charles, a Kanadai Renddel kitüntetett zenész kísérte zongorán.

(Borítókép: Justin Trudeau kanadai miniszterelnök 2022. szeptember 18-án. Fotó: Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency / Getty Images)

Rovatok