Index Vakbarát Hírportál

Lövöldözés a derbyi rendőrőrs parkolójában, egy késes férfi meghalt

2022. október 7., péntek 17:31

Több fegyveres rendőr meglőtt egy kést tartó férfit a derbyi rendőrörs parkolójában, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A kést tartó férfit délelőtt tíz óra körül vette észre a rendőrség, ezután történt a lövöldözés. A férfi kiléte azóta is ismeretlen – közölte a rendőrség.

A férfit az Ascot Drive melletti rendőrőrs parkolójában lőtték meg, azután pedig kórházba szállították, ahol belehalt a sérüléseibe. A mentők kiérkezéséig a rendőrök nyújtottak neki elsősegélyt a helyszínen – írja a Skynews

A derbsyshire-i rendőrkapitányság közlése szerint azóta is nagy erőkkel dolgoznak a férfi azonosításán. Az incidens következtében a rendőrség és a lakosság egyik tagja sem sérült meg. 

Ma délelőtt kilenc óra ötvenöt perckor a rendőrök arról számoltak be, hogy egy késsel rendelkező férfit vettek észre az Ascot Drive rendőrörs parkolójában, a derbyi Ascot Drive mellett. Ezért több fegyveres rendőrt is küldtek a helyszínre, akik tíz óra három perckor elsütöttek egy fegyvert. A férfi, akinek a személyazonossága ismeretlen, lövést kapott, ezért riasztották az East Midlans-i mentőszolgálatot

– írja a rendőrség közleménye. A tájékoztatás szerint az Ascot Drive-nál lezárás van érvényben. A lövésről a Független Rendőrségi Iroda (IOPC) is értesült. 

Rovatok