Index Vakbarát Hírportál

Videó: az autó szélvédőjén aludt egy férfi, közben elindult alatta a jármű

2022. október 9., vasárnap 05:41

Egy autó szélvédőjén pihent meg egy férfi Washingtonban, és arra sem ébredt fel, amikor alatta elindult a jármű.

Az ABC News szerint az egyik helyi lakos készített videót az esetről, aki azt mondta: a felvétel készítése előtt még attól tartott, hogy ha az autó elindul, akkor a szélvédőn alvó férfi leeshet és megsérülhet. 

A videó készítője szerint legalább 20 percig aludt az illető a szélvédőn, és közben az autó tulajdonosa beült a járműbe. Ezután a férfi felébredt, felkelt és mikor meglátta, hogy bent ül a sofőr, többször is belerúgott az autóba és provokálta őt,

majd fogta magát, visszamászott a szélvédőre és megint elaludt.

A felvételt már ezután rögzítette a szemtanú. A videón az látszik, hogy ekkor már a sofőr fogta magát, elindult az autóval, és – lassú tempóban haladva – kikanyarodott egy másik utcára úgy, hogy az illető még mindig ott aludt a szélvédőjén. 

Hogy ezután mi történt, azt már a videó készítője sem tudja. A szemtanú arra hívta fel a figyelmet, hogy Washington D.C. összes részében egyre gyakoribbá válnak az erőszakos bűncselekmények, és ez egyre nagyobb problémát jelent. Az ABC szerint úgy tudni, hogy a rendőrséget nem hívták ki ehhez az esethez, amely egyébként még szerdán történt, de később kezdett el terjedni a közösségi médiában. 

Rovatok