Index Vakbarát Hírportál

Négy centiméteres üvegdarab került elő egy Aldi-termékből

2022. október 14., péntek 20:22

Az Aldi egyik brit üzletében megvásárolt francia pitében, azaz quiche-ben üvegdarabokat talált egy férfi, miután otthon kibontotta a terméket.

A gyorsfagyasztott aldis pitében kemény darabokra harapott rá a vásárló, elmondása szerint „úgy roppant, mint a csont” a sajtos-sonkás tésztában.

Talált benne egy körülbelül három és egy négy centiméteres üveg- vagy műanyagszilánkot – írja a Daily Record.

A brit Aldi szóvivője levélben kért elnézést az eset miatt, és elismerte, hogy a termék nem felelt meg az elvárásoknak. Azt írta, szorosan együttműködnek a beszállítóikkal, hogy a termékek szigorú minőség-ellenőrzésen essenek át. Egy 30 fontos ajándékutalvánnyal próbálták kiengesztelni a 68 éves férfit, aki azonban ezt nem fogadta el.

Közölte, hogy a szilánk egy borospohár maradványának vagy egy laboratóriumi pipetta darabjának tűnt. Elmondta, hogy mentősként dolgozott, emiatt pontosan tudja, mi történhetett volna, ha lenyeli az éles tárgyat.

A pénz a legkevésbé sem érdekel, mert a szilánk felvághatta volna a szám belsejét, a torkomat, megsebesíthette volna a nyelőcsövemet, és a gyomromban is súlyos kárt tehetett volna

– hangsúlyozta az ajándékutalvány visszautasításakor a vásárló.

Rovatok