Index Vakbarát Hírportál

Nem semmi látvány fogadta a mélygarázsban az autósokat

2022. október 14., péntek 06:19

Összetört egy Mercedes, miután rázuhant egy másik autó a mélygarázsban. Mindez az Ausztráliában található Sydney városában történt.

A mentőket és rendőröket helyi idő szerint csütörtök reggel 9:45 körül értesítették arról, hogy egy Mercedes egy Honda Civic alá szorult.

A rendőrség úgy véli, hogy a balesetet okozó sofőr nekihajtott a parkolónál található félsorompónak, emiatt elveszítette irányítását a járműve felett, ami aztán megtorpedózta a Mercedest.

A mentősök egy 50 év körüli férfit láttak el a helyszínen, akit aztán könnyebb sérülésekkel vittek kórházba. A Hondát vezető sofőrnek sikerült fizikai sérülések nélkül megúsznia az incidenst, közölték az ausztrál hatóságok.

Hajmeresztő események a magyar utakon is előfordulnak, nemrég például Balatonfürednél a Volánbusz sofőrje a körforgalomban szembehajtott, majd továbbra is a forgalommal szemben haladva kanyarodott ki belőle. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset, a felvétel készültekor gyér volt a forgalom az érintett szakaszon.

Rovatok