Index Vakbarát Hírportál

Gyilkosság miatt nyomoznak, miután nyolc holttestet találtak egy leégett házban

2022. október 28., péntek 13:59

Gyilkossági nyomozás indult, miután nyolc holttestet találtak egy égő házban Oklahomában. A tüzet csütörtök délután 4 óra körül jelentették Broken Arrow-ból, amely mintegy húsz kilométere délkeletre van Tulsától.

A Broken Arrow-i rendőrség közölte, hogy a tüzet és a haláleseteket gyilkosságként vizsgálják, de nem gondolják, hogy közvetlen veszély fenyegette volna a lakosságot. Ethan Hutchins rendőrségi szóvivő szerint a helyszín igen összetett volt − írta meg a Sky News. Hozzátette:

Érthető módon ez sokkoló Broken Arrow számára. Ez egy biztonságos város. Itt nem mindennap történik ilyen.

Broken Arrow Tulsa legnagyobb külvárosa közel 115 ezer lakossal. Az Egyesült Államok Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyagügyi Hivatala is részt vesz a nyomozásban. Az Associated Press által megszólított Catelin Powers elmondta, hogy a közelben autózott a gyermekeivel, amikor füstoszlopot látott a ház közelében, ezért odahajtott, hogy megvizsgálja.

Amikor közelebb értem a házhoz, láttam, hogy a ház tetejéről, talán a padlásról szivárgott a füst

− mondta. 

Elmondása szerint két férfi és egy telefonáló nő állt a ház előtt, amikor egy másik férfi lépett ki a bejárati ajtón egy láthatóan eszméletlen embert vonszolva.

Powers azt mondta, hogy mivel azt gyanította, hogy a nő meghalt, továbbhajtott, hogy a gyerekeit megkímélje a látványtól − írta meg az NPC

Rovatok