Index Vakbarát Hírportál

Vigyorogva, machetével hadonászva akart autót lopni egy férfi Ausztráliában

2022. október 29., szombat 16:58

Az ausztráliai Deception Bayben felkavaró felvételeket rögzített egy TikTok-felhasználó, aki autójával a piros lámpánál állt, amikor egy machetével hadonászó férfi az ablakhoz lépett, és megpróbálta kinyitni a jármű ajtaját. A 21 éves férfit a rendőrség letartóztatta, várhatóan decemberben áll bíróság elé.

Vigyorogva, bozótvágó késsel a kezében hadonászott Ausztráliában egy férfi, aki vélhetően a piros lámpánál álló autót akarta ellopni. A felvételt a queenslandi Deception Bayben készítette egy TikTok-felhasználó, aki a járműben utazott a férjével – írja a Daily Mail.

A felvételt készítő Ash Massacre beszámolója szerint éppen a piros lámpánál álltak férjével az autójukkal, amikor megpillantottak egy férfit machetével a kezében, aki éppen a várakozó autók felé tartott. A nő ezért videózni kezdett, és rögzítette, amint a férfi az autójuk hátsó ablakához lép, és udvariasan arra kéri a bent ülőket, hogy engedjék beszállni.

A felvételen az is látszik, hogy a férfi a bozótvágó késsel a kezében, vigyorogva megütögeti az ablakot, és megpróbálja kinyitni az autó ajtaját, majd továbbsétál.

Nagyon ijesztő volt. Nem tudtam, mit tegyek, sokkban voltam. Nem tudtunk elhajtani sem, mert mellettünk, előttünk és mögöttünk is álltak az autók

– mondta Ash Massacre. Majd hozzátette, hogy a férfi udvariassága megrémisztette, de a mosolya még ijesztőbb volt. „Nagyon rossz élmény volt, álmomban is kísértenek a történtek” – mondta.

A lap beszámolójából kiderül, hogy a helyszínre a queenslandi rendőrséget riasztották, akik letartóztatták a 21 éves férfit, ellene azóta vádat is emeltek. A férfi várhatóan decemberben áll bíróság elé.

Rovatok