Index Vakbarát Hírportál

Előkerült Putyin szeretője, de a kapcsolatuk már nem a régi

2022. december 3., szombat 20:20

Pénteken egy nyilvános rendezvényen vett részt Alina Kabajeva volt olimpikon tornásznő, aki a bulvársajtó szerint Vlagyimir Putyin szeretője lehet. A lapok azt is tudni vélik, hogy az utóbbi hónapokban megromlott kettejük kapcsolata, mivel Putyin abortuszra kényszerítette a nőt.

A 39 éves Kabajeváról – és Putyinnal való feltételezett kapcsolatáról – ebben a cikkünkben írtunk részletesen. Azóta Kabajeva a szankciós listára is felkerült az amerikaiaknál és a briteknél is.

A híresztelések szerint Svájcban élő tornásznő – aki a háború kezdete óta nem gyakran jelenik meg nyilvánosan – pénteken egy gimnasztikai központ átadóján vett részt Szocsiban. Felszólalásában arról beszélt, hogy az ő idejében még nem edzhettek ilyen modern központokban a fiatal orosz atléták, de azóta „a lehetetlen lehetségessé vált”, és az élet megmutatta azt is, hogy „Oroszország tele van lehetőségekkel”. 

Kabajeva szerepléséről egy másik volt olimpikon tornász beszámolt az Instagramon is.

DailyMail szerint Kabajeva utoljára idén szeptemberben jelent meg nyilvános rendezvényen. Az orosz sajtó akkor felfigyelt arra, hogy vékonyabb lett, és az arca is megváltozott, ami egyesek szerint egy plasztikai műtét eredménye lehet.

Putyin abortuszra kényszerítette?

Idén tavasszal kezdtek el pletykálni arról, hogy Alina Kabajeva ismét terhes lehet Putyintól – és azóta már arról is szóltak a pletykák, hogy kislányt vár. Ezzel kapcsolatban szeptemberben az SZVR nevű Telegram-csatorna azt írta, hogy Vlagyimir Putyin még a nyár végén arra kérhette a már legalább öt hónapos terhes nőt, hogy vetesse el a gyermeket, mert az orosz elnök úgy vélte, hogy ez most nem a megfelelő idő arra, hogy újabb utódjuk szülessen – írták a lapok.

A csatorna értesülése szerint az abortusz közben komoly komplikációk léptek fel, és Kabajevának egy ideig lábadoznia kellett, illetve emiatt meg is romlott a viszonya Putyinnal. 

(Borítókép: Alina Kabajeva 2014. február 8-án. Fotó:  Sasha Mordovets/Getty Images)

Rovatok