Index Vakbarát Hírportál

A Bódva folyóba esett egy kétéves kislány, nem élte túl

2023. január 18., szerda 21:07

Folyóba esett Szlovákiában egy két és fél éves kislány szerda délelőtt. A gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám végül nem élte túl a balesetet.

Beleesett a Bódva folyóba egy két és fél éves kislány szerda délelőtt a Kassától mintegy harminc kilométerre található Szepsi városánál. A folyóból kimentették, és már a helyszínen szív- és légzésfunkciós újraélesztésen esett át.

Az Új Szó azt írja, a gyermeket ezt követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, ahol folyamatos újraélesztés mellett átadták az Aneszteziológiai és Intenzív Gyermekosztály orvosainak gondozásába.

A család egyik közeli ismerőse a lapnak megerősítette, hogy a gyermek nem sokkal később életét vesztette. Jana Mésárová rendőrségi szóvivő azt nyilatkozta, a baleset pontos körülményeinek felderítése érdekében vizsgálatot indítottak.

Az, hogy pontosan hogyan került a kislány a folyó vizébe, egyelőre nem derült ki, azonban néhány helyi lakos elmondása szerint a gyermek egyedül, szülei nélkül tartózkodhatott a folyó közelében. A vízbe esett gyermeket állítólag ketten is látták, ahogy sodródott a folyó vizében.

Rovatok